Om mig

Om mig

Jag heter Morgan och är uppvuxen i skogarna nära Ullared, men bor idag i vackra Varberg tillsammans med min fru Ann-Sofi. Har i många år jobbat inom detaljhandel men bestämde mig hösten 2013 att satsa på mig själv och mitt stora intresse. I januari 2014 packade jag min skolväska och började min resa mot floristyrket på Munkeröds floristutbildning i Göteborg. En resa som jag aldrig kommer att ångra!

Jag lärde mig mycket om blommor, färg, form och ekonomi men allra mest om mig själv och vad som är viktigt för mig.”Att skapa gör mig fri”

- En känsla och en tanke som nästan alltid finns med mig. Floristyrket är för mig inte bara den stunden jag är på jobbet utan det är nog snarare min livsstil. Var jag än befinner mig samlar jag på mig inspiration som någon gång kommer att yttra sig i min livsstil. Det kan vara en färg, en viss blomma, en gammal gren täckt med mossa eller ett övermoget nypon. Det kan också vara ett möte med en fantastisk människa. Allt handlar om att hitta ett flöde! Mitt mål är att varje kund ska känna att de fått med sig ett personligt och nära möte med mig i min butik och att de kan glädjas av unika blomster.

Att våga följa sina drömmar och våga förändra när man inte är nöjd! Helt plötsligt öppnade jag min egen blomsterbutik i det lilla samhället Fridhemsberg, strax utanför Ullared.


Välkomna till min frihet! Välkomna till Blomsterfrid!
Ärofyllt uppdrag!


Under prinsbröllopet 2015 och på prins Oscars dop 2016 fick jag äran att vara med att skapa blomsterdekorationerna som skulle pryda slottet.